HIGHTEX 2020 - 8th International Technical Textiles and Nonwoven Trade Fair

02 - 06 Jun 2020 Датум
İstanbul Град
- Лансирана година
- Издание
- Фреквенција
- Веб-страница

Technical Textiles, Nonwovens, Raw Materials and Product Technologies

Профил на изложувачи

Вкупно компанија / Земја
0 / 0
Профил на посетители

Вкупно посетител / Земја
0 / 0
Вратете се на почетокот