Вратете се на почетокот 

Mercedes ACTROS/AXOR - Chassis Shock Absorber 0053266000 - 0053266400 - 0053266600 0063262400

 
- Price Terms
- Начин на плаќање
- Минимален редослед
- Набавка
ESA 5372 TC Код
Брза порака
Опис

Stroke: 895–535 mm
Top/Bottom Eye:
Ø16x105/Ø16x50
Tube: Ø76/ Ø63.5